Bilete autocar Sunny Beach, autocar Bulgaria Sunny Beach 2019

Autocar Bulgaria ELENITE de la 20 euro

Autocar SVETI VLAS si ELENITE Bulgaria, cursa Bucuresti - Elenite

BILETE AUTOCAR BULGARIA – SUNNY BEACH, LITORAL 2019.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI –  SUNNY BEACH vara 2019 de la Agentia de Turism  Vacanta la Mare by Sea Line Travel.

Oferta transport cu autocarul Romania – Bulgaria, Bucuresti Sunny Beach, vara 2019 de la 20 Euro/persoana in perioada 24 MAI – 15 Septembrie 2019

 

 

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  Bucuresti – Sunny Beach, BULGARIA  cu TRANSFER LA HOTEL:

– transport autocar tur + retur

– TRANSFER pentru turist LA HOTEL si de la hotel la autocar

– internet wireless in autocar

– apa minerala 1st/0.5lt/pers/sens

– autocare moderne clasificate international

– TARIFE TRANSPORT AUTOCAR BULGARIA:

-20 EURO / persoana / Sens  pentru transport BucurestiBalchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel tur sau retur.

-30 EURO / copil 2-11.99 / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.

-35 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport Bucuresti -Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.

-40 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar, la hotel.

-35 EURO / copil 2-11,99 ani / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar, la hotel.

Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-11,99 ani.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  07.00 PIATA CONSTITUTIEI (PARCAREA  DIN  FATA CASEI  POPORULUI)

RETUR  IN  BUCURESTI ORA:   21.30 (ora aproximativa estimata pentru conditii normale de trafic)

Turistul poate alege neconditionat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare/microbuze clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. Transferul la/de la hotel este inclus si se efectueaza pentru majoritatea hotelurilor aflate in ofertele agentiilor de turism din Romania.

 

 *Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro // 

autocar bulgaria 2019; autocar bucuresti sunny beach 20 euro; autocar bulgaria sunny beach; autocar litoral bulgaria; autocar romania bulgaria; autocar sunny beach; autocar sunny beach 20 euro; bilete autocar sunny beach 2019; bulgaria charter autocar; transport autocar bucuresti sunny beach; cursa autocar romania bulgaria; rezervari autocar sunny beach; transport autocar sunny beach;