Bilete autocar Bucuresti – Obzor, autocar Bulgaria Obzor 2023

BILETE AUTOCAR BULGARIA – OBZOR 2023.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI –  OBZOR vara 2023 de la Agentia de Turism Vacanta la Mare by Sea Line Travel .

Oferta transport cu autocarul Romania – Bulgaria, Bucuresti – Obzor, vara 2023 in perioada 20 Mai – 19 Septembrie 2023

 

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  BULGARIA, Bucuresti – Obzor:

– transport autocar tur + retur

– autocare moderne clasificate international

TARIFE AUTOCAR BULGARIA 2023:

  • TARIF  TUR + RETUR ZONA DE NORD Bulgaria Litoral 2023
  • 45 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport Bucuresti -Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 9.99 ani
  • TARIF  TUR + RETUR ZONA DE SUD Bulgaria Litoral 2023
  • 55 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport BucurestiObzor, Sunny Beach, Nessebar, la hotel.
  • 65 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Sveti Vlas si Elenite la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 9.99 ani

Pentru statiunea Obzor punctul de debarcare/imbarcare este la autogara din Obzor.

Copii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-9,99 ani.

*NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU KRANEVO, OBZOR / BYALA SI ORASUL VARNA.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  06.00 

RETUR  IN  BUCURESTI ORA:   21.30 (ora aproximativa estimata pentru conditii normale de trafic)

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru fiecare turist  la si de la hotelul ales.

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate in intervalul: 90-60 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -30% din valoarea rezervarii,  59-31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 50% din valoare, si anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Taxa de modificare rezervare 20 euro/persoana.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

PROGRAM AGENTIE: LUNI – VINERI 10.00 – 18.30

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

> CLICK FORMULAR REZERVARE <

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro 

OFERTE CAZARE BULGARIA

Cazare Bulgaria - Best Prices!

autocar obzor bulgaria 2023, autocar bucuresti obzor 2023, autocar bulgaria obzor, autocar litoral bulgaria, autocar obzor, autocar obzor bulgaria 2023, autocar romania bulgaria, bilete autocar obzor, bulgaria, bus bucharest obzor, cursa autocar bucuresti obzor, cursa directa bucuresti obzor, obzor rezervari, transport autocar obzor, transport autocar bucuresti obzor 2023, bilete, autocar, obzor, Bulgaria, vara, 2023,