Bilete autocar Bucuresti – Nessebar, autocar Bulgaria Nessebar 2023

Autocar Bulgaria 2023

Autocar Bulgaria Litoral

BILETE AUTOCAR BULGARIA – NESSEBAR 2023.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI –  NESSEBAR vara 2023 de la Agentia de Turism Vacanta la Mare by Sea Line Travel.

Oferta transport cu autocarul Romania – Bulgaria, Bucuresti – Nessebar 2023, in perioada 20 Mai – 19 Septembrie 2023

 

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  Bucuresti – Nessebar, BULGARIA, cu TRANSFER GRATUIT LA HOTEL:

– transport autocar tur + retur

– TRANSFER pentru turist LA HOTEL si de la hotel la autocar

– autocare moderne clasificate international

TARIFE 2023 TRANSPORT AUTOCAR ROMANIA – BULGARIA:

TARIF TUR + RETUR ZONA DE NORD Bulgaria Litoral 2023

  • 45 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport Bucuresti -Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 9.99 ani

 TARIF TUR + RETUR ZONA DE SUD Bulgaria Litoral 2023

  • 55 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar, la hotel.
  • 65 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Sveti Vlas si Elenite, la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 9.99 ani

Copii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-9,99 ani.

*NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU KRANEVO, OBZOR / BYALA SI ORASUL VARNA.

*Pentru hotelurile aflate pe Insula din Nessebar transferul se efectueaza pana la/de la bariera.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  06.00 

RETUR  IN  BUCURESTI ORA:   21.30 (ora aproximativa estimata pentru conditii normale de trafic)

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare/microbuze clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. Transferul la/de la hotel este inclus si se efectueaza pentru majoritatea hotelurilor aflate in ofertele agentiilor de turism din Romania.

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate in intervalul: 90-60 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -30% din valoarea rezervarii,  59-31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 50% din valoare, si anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Taxa de modificare rezervare 20 euro/persoana.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

PROGRAM AGENTIE: LUNI – VINERI 10.00 – 18.30

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

> FORMULAR REZERVARE <

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro //

autocar nessebar 2023, autocar bucuresti nessebar 2023, autocar bucuresti nessebar 2023, autocar litoral bulgaria, bilete autocar nessebar 2023, autocar romania bulgaria, autocar romania bulgaria 2023, autocar romania bulgaria 2023, bilete autocar bulgaria, bilete autocar nessebar, rezervari autocar romania bulgaria, bus bucuresti nessebar, bus romania bulgaria,cursa autocar nessebar, rezervari sea line travel, rezervari transport autocar nessebar, vacanta la mare,

OFERTE CAZARE BULGARIA > la CEL MAI MIC TARIF POSIBIL!

Cazare Bulgaria - Best Prices!