Bilete Autocar Bucuresti – Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera, Bulgaria vara 2023

BILETE AUTOCAR BULGARIA

BILETE AUTOCAR BULGARIA

BILETE AUTOCAR BULGARIA Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera 2023.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera, vara 2023 de la Agentia  Vacanta la Mare by Sea Line Travel.

Autocar Bucuresti – Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera Nisipurile de Aur, Bulgaria 20 Mai – 19 Septembrie 2023

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  ROMANIA – Bulgaria, BUCURESTI – Chaika, Kranevo*, Sunny Day, Riviera Nisipurile de Aur, cu TRANSFER GRATUIT la HOTEL:

– transport cu autocarul tur + retur

– transfer pentru turist la hotel si de la hotel la autocar (nu se efectueaza pentru KRANEVO*)

– autocare moderne clasificate international

 

TARIF 2023 pentru transport autocar Bucuresti – Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera, Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin si Elena, Varna:

TARIF 2023 pentru statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar, Sveti Vlas si Elenite:

  • 45 EURO / pers. Tur sau Retur (calatorie cu un singur sens) pentru transport autocar Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar – fara transfer la hotel
  • 55 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport BucurestiObzor, Sunny Beach, Nessebar, cu transfer la hotel.
  • 65 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – SVETI VLASELENITE cu transfer la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 9.99 ani

NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU KRANEVO, VARNA, BYALA SI OBZOR. Pentru statiunea Elenite se efectueaza transfer pana la intrarea in complex Royal

Copii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-9,99 ani.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  06.00 

RETUR  IN  BUCURESTI ORA  ESTIMATA: 21.30 (ora aproximativa)

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare/microbuze clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, muzica, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru fiecare turist  la hotel si de la hotel la autocar, pentru majoritatea hotelurilor din ofertele agentiilor de turism din Romania.

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate in intervalul: 90-60 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -30% din valoarea rezervarii,  59-31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 50% din valoare, si anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Taxa de modificare rezervare 20 euro/persoana.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare in functie de varianta de transport aleasa.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

PROGRAM AGENTIE: LUNI – VINERI 10.00 – 18.30

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

> CLICK FORMULAR REZERVARE <

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro // 

OFERTE CAZARE BULGARIA

Cazare Bulgaria - Best Prices!

autocar kranevo bulgaria 2023, autocar chaika bulgaria 2023, autocar sunny day bulgaria 2023, autocar riviera bulgaria, autocar romania – bulgaria, autocar bulgaria litoral, autocar bucuresti – chaika, autocar bucuresti – kranevo, autocar romania bulgaria, autocar sunny day, bilete autocar bulgaria riviera, transport autocar bulgaria, rezervari autocar bulgaria, transport autocar bulgaria all inclusive, transport autocar bulgaria chaika-sunny day-riviera-kranevo, vara, litoral, vacanta, sejur, sea line travel, transport autocar varna, rezervari, transport, autocar, bilete, charter, Bulgaria, kranevo, chaika, sunny day, vara, 2023,