Bilete autocar Bucuresti – Varna, transport autocar Bulgaria Varna 2023

Autocar Bulgaria 2023

Autocar Bulgaria Litoral

BILETE AUTOCAR BULGARIA, VARNA 2023.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI –  VARNA vara 2023 de la Agentia de Turism Vacanta la Mare by Sea Line Travel.

Oferta transport cu autocarul ROMANIA – Bulgaria litoral vara 2023 in perioada 20 Mai – 19 Septembrie 2023

 

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  BULGARIA, Varna:

– transport autocar tur + retur

– autocare moderne clasificate international

TARIFE 2023 TRANSPORT AUTOCAR Bucuresti -BULGARIA litoral:

 

TARIF TUR + RETUR ZONA DE NORD

  • 45 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport Bucuresti – VARNA, Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 9.99 ani

 TARIF TUR + RETUR ZONA DE SUD

  • 55 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar, la hotel.
  • 65 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Sveti Vlas si Elenite, la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 9.99 ani

Copii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-9,99 ani.

*NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU KRANEVO, OBZOR / BYALA SI ORASUL VARNA.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  06.00

RETUR  IN  BUCURESTI ORA:  21.30 (estimata pentru conditii normale de trafic)

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare/microbuze clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru fiecare turist  la si de la hotelul ales. (NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA/DE LA HOTEL PENTRU ORASUL VARNA)

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate in intervalul: 90-60 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -30% din valoarea rezervarii,  59-31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 50% din valoare, si anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Taxa de modificare rezervare 20 euro/persoana.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare in functie de varianta de transport (pentru turistii care sunt preluati de la hotel).

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

PROGRAM AGENTIE: LUNI – VINERI 10.00 – 18.30

> CLICK FORMULAR REZERVARE <

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro // contact@sealinetravel.ro

autocar bulgaria 2023, autocar varna 2023, bilete autocar varna 2023, bilete autocar bulgaria varna 2023, bilete, autocar, varna, bulgaria, transport, vacanta la mare, rezervari, autocar varna, vara, litoral, vacanta, sejur, sea line travel, transport autocar varna, rezervari, transport, autocar, bilete, charter, Bulgaria, varna, vara, 2023,

Cazare Bulgaria - Best Prices!