Despre noi

AUTOCAR Bulgaria cel mai bun raport pret/calitate oferit de Vacanta la Mare by Sea Line Travel!

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Agentia de turism VACANTA LA MARE
EXPERIENTA NE RECOMANDA!!!

Organizam pentru dumneavoastra cu profesionalism, seriozitate si promptitudine de 10 ani transport turistic din Romania (Bucuresti) in statiunile de pe litoral Bulgaria – Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach, Nessebar, Kranevo, Sunny Day, Riviera, Chaika, Byala, Sveti Vlas, Elenite cu ocazia sarbatorilor de Paste, 1 Mai, Revelion sau zilnic curse charter autocar in sezonul de Vara (mai-septembrie).  Zecile de mii de turisti transportati cu autocarele Agentiei de Turism Vacanta la Mare si Sea Line Travel ne recomanda ca fiind OPERATORUL DE TRANSPORT NO. 1 pentru destinatia BULGARIA.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

   Agentia de Turism VACANTA LA MARE a luat fiinta in anul 2007 sub numele Sea Line Travel din pasiune si din dorinta de a oferi clientilor cea mai avantajoasa gama de servicii turistice, un Touroperator care isi propune sa ofere pentru destinatia BULGARIA programe variate si de calitate, GARANTAT la cele mai mici tarife.

Suntem Agentia de Turism cu cea mai diversificata oferta pentru destinatia Bulgaria, oferind servicii turistice complete, individuale sau de grup. Organizam sejururi in Bulgaria cu autocarul pentru statiunile de pe litoral Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sf, Constantin si Elena, Varna, Obzor, Sunny Beach si Nessebar cu ocazia sarbatorilor de Paste, 1 Mai, Revelion, sau cu plecari zilnice in sezonul de vara  precum si pentru ski in sezonul de iarna sau cu ocazia revelionului la Bansko. Oferim programe excelente pentru circuitele individuale sau de grup, cu programe unice, personalizate.  Agentia are in portofoliu organizarea cu mare succes a multor evenimente in Bulgaria, Team Building, Tabere, Excursii Scolare, Organizari Banchet Absolvire pentru grupuri cuprinse intre 50 si 750 participanti.

Pentru Bulgaria de la Balchik la Nessebar garantam intotdeauna cea mai buna oferta la cel mai avantajos tarif pentru sejurul dumneavoastra individual sau cu autocarele companiei noastre (plecari din Bucuresti).

Eforturile echipei noastre se concentreaza in permanenta asupra diversificarii serviciilor turistice oferite clientilor si in special asupra calitatii acestora, prin dinamismul, profesionalismul si flexibilitatea cu care lucram.

Pentru a face fata solicitarilor de pe piata interna aflata intr-o continua expansiune, dar si pentru a fi credibili pe plan international, ne axam in principal pe seriozitate si pe promptitudine.

De la inceput ne-am dorit ca ofertele noastre turistice sa satisfaca un public cat mai numeros si cu posibilitati financiare diferite. Practic, garantam gasirea rutei optime si a tarifului minim in baza raportului calitate-pret, pornind de la contractarea ofertei pana la concretizarea propriu-zisa a acesteia.

Premisa de la care pornim este ca pentru orice client exista cel putin o solutie si vrem ca serviciile noastre sa vina in intampinarea dorintelor clientilor nostri, motiv pentru care oferim calitate la standarde exclusiviste. Ne dorim ca relatia cu dumneavoastra sa fie de lunga durata si pentru asta, facem tot posibilul sa va fidelizam cu ofertele noastre, pe de o parte si sa va rasplatim fidelitatea, pe de alta parte.

De la un simplu transfer, sau o cazare pe timpul unui targ international, sfarsind cu organizarea unei conferinte de amploare, putem sa va oferim solutii creative care sa corespunda bugetului dvs. Oricare ar fi scopul evenimentului, de la excursii incentive, traininguri, conferinte, simpozioane, agentia noastra va ofera tot suportul pentru ca acest eveniment sa aiba success.

Doriti sa calatoriti, sa intalniti alte civilizatii si sa le cunoasteti traditiile si obiceiurile sau sa vizitati locuri misterioase? Doriti sa va relaxati in locuri retrase sau dimpotriva, sa fiti in mijlocul evenimentelor? Doriti sa cunoasteti frumusetile tarii sau va atrag mai mult taramurile exotice? Doriti ca intalnirile dvs de afaceri sa aiba succesul scontat? Doriti sa traiti aventuri pline de adrenalina si satisfactii personale? Decideti unde vreti sa ajungeti, de restul ne ocupam noi!

Serviciile turistice oferite de agentia noastra se desfasoara pe baza contractelor semnate cu hoteluri si parteneri de incredere din Bulgaria.

Plecarile zilnice cu autocarul incepand din anul 2007 si volumul de rezervari pentru destinatia Bulgaria, generat de catre Agentia de Turism Vacanta la Mare ne-a adus in atentia  hotelierilor si a touroperatorilor importanti de la sud de Dunare, astfel devenind posibila negociere si obtinerea unor tarife de cazare excelente, tarife care vi le oferim cu cea mai mare satisfactie.

Cateva cuvinte despre Agentia de Turism Vacanta la Mare

 • Licenta de Turism – Agentie Touroperatoare
 • Licenta de Transport – Transport de persoane intern si international
 • Asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turist, in cazul insolvabilitatii sau falimentului Agentiei de Turism
 • Asigurare de raspundere a operatorului de transport rutier intern si international
 • Asigurari de bunuri si personae in timpul calatoriilor
 •  Personal calificat si licentiat pentru fiecare activitate – Manager Turism, Manager Transport, Marketing Manager, Consultanti Turism, Agenti Turism, Ghizi Insotitori, Soferi profesionisti.
 •  Zeci de mii de rezervari efectuate si garantate pentru vacanta cu avionul, autocarul sau transport propriu
 •  Zeci de mii de turisti transportati in maxima siguranta!
 •  Zeci de mii de turisti multumiti!
 •  10 ani de operare curse charter cu autocarul Romania – Bulgaria, Turcia, Grecia sau circuite Europene !
 •  Peste 1000 de curse turistice Bulgaria litoral si munte efectuate in deplina siguranta!
 •  Nici o cursa anulata!
 •  Flota proprie compusa din autocare turistice
 •  Plecari intotdeauna GARANTATE!
 •  Peste 500 Agentii de Turism colaboratoare!
 • Garantam cel mai bun tarif posibil pentru cazare in Bulgaria!
 • Garantam cel mai bun tarif posibil pentru transport autocar Romania – Bulgaria cursa charter cu plecari din Bucuresti!

 

MULTUMIM PENTRU INCREDERE CELOR CARE NE-AU INCREDINTAT IN CEI 8 ANI DE ACTIVITATE VACANTA DUMNEALOR IN BULGARIA.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Bulgaria Best Price Guaranted is Vacanta La Mare by Sea Line Travel business!