Bilete Autocar Bucuresti – Sveti Vlas si Elenite, autocar Bulgaria litoral 2022

Autocar Bulgaria 2022

Autocar Bulgaria Litoral

BILETE AUTOCAR BULGARIA SVETI VLAS  SI ELENITE 2022 de la 40 Euro/persoana.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI SVETI VLAS – ELENITE vara 2022 de la Agentia de Turism Vacanta la Mare by Sea Line Travel.

Transport Autocar Bucuresti – Sveti Vlas si Elenite, Bulgaria in perioada 20  Mai – 19 Septembrie 2022

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  BULGARIA,  BUCURESTI – SVETI VLAS SI ELENITE cu TRANSFER LA HOTEL:

– transport cu autocarul tur + retur

– TRANSFER pentru turist la HOTEL si de la hotel la autocar GRATUIT

– autocare moderne clasificate international

 

TARIFE 2022 pentru transport autocar Bulgaria  statiunile Sveti Vlas, Elenite:

*Pentru Statiunea ELENITE TRANSFERUL SE EFECTUEAZA PANA LA/DE LA INTRAREA IN COMPLEXUL ROYAL.

TARIF TUR + RETUR ZONA DE NORD Bulgaria Litoral 2022

TARIF TUR + RETUR ZONA DE SUD Bulgaria Litoral 2022

  • 45 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar, la hotel.
  • 55 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Sveti Vlas si Elenite la hotel.
  • Reducere – 5 Euro/copil 2 – 11.99 ani

Copii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-11,99 ani.

*NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU KRANEVO, OBZOR / BYALA SI ORASUL VARNA.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  07.00 FANTANA ZODIAC (intrarea principala in PARCUL CAROL I, la intersectia strazilor Bdul Marasesti – Str. 11 Iunie) Coordonate44°25′06″N 26°05′42″E / 44.4184°N 26.0951°E // 

RETUR  IN  BUCURESTI ORA  ESTIMATA:   21.30 (ora aproximativa)

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocar/microbuz clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru fiecare turist  la hotel si de la hotel la autocar, pentru majoritatea hotelurilor din ofertele agentiilor de turism din Romania.

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate in intervalul: 90-60 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -30% din valoarea rezervarii,  59-31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 50% din valoare, si anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Taxa de modificare rezervare 10 euro/persoana.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare in functie de varianta de transport aleasa.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

PROGRAM AGENTIE: LUNI – VINERI 10.00 – 18.30

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

> CLICK FORMULAR REZERVARE <

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro// 

autocar elenite; autocar sveti vlas; autocar romania – bulgaria 2022; autocar bulgaria litoral; autocar bucuresti – elenite; autocar bucuresti – sveti vlas; autocar romania bulgaria; autocar elenite 2022; autocar sveti vlas 2022; bilete autocar bulgaria elenite; transport autocar bulgaria; rezervari autocar bulgaria; transport autocar bulgaria 2022; transport autocar bulgaria elenite; 
BILETE AUTOCAR ELENITE BULGARIA
BILETE AUTOCAR ELENITE BULGARIA