Bilete autocar Bulgaria – Paste 2023 | Transport autocar Bulgaria Paste 2023

autocar paste bulgaria
  1. BILETE AUTOCAR Bulgaria PASTE 2023,  BUCURESTI – Bulgaria Litoral PASTE 2023

TRANSPORT AUTOCAR BULGARIA PASTE 2023 CU TRANSFER GRATUIT LA HOTEL!

TRANSPORT AUTOCAR ROMANIA – BULGARIA PASTE 2023,

Plecare 14 APRILIE retur din Bulgaria 17 APRILIE 2023

(3 nopti cazare)

Tarif dus-intors AUTOCAR BULGARIA LITORAL ZONA DE NORD:

50 EURO/adult

45 EURO/copil 2 – 9.99 ani

Oferta este valabila pentru transport autocar tur + retur BUCURESTI – Balchik / Nisipurile de Aur / Riviera / Chaika / Sunny Day / St. Constantin si Elena / Varna (Varna fara transfer la hotel).

TARIFUL INCLUDE:
– transport Bucuresti – Bulgaria litoral zona de nord – Bucuresti

Plecare 14.04.2023 ora: – 06.00

Orele de retur din statiuni 17.04.2023 vor fi anuntate inaintea plecarii.

Turistii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 de minute inaintea orei anuntate.

DETALII TRANSPORT:

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru fiecare turist  la si de la hotelul ales.

*Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate in intervalul: 90-60 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -30% din valoarea rezervarii,  59-31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 50% din valoare, si anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%. Taxa de modificare rezervare 20 euro/persoana.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

PROGRAM AGENTIE: LUNI – VINERI 10.00 – 18.30

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

> CLICK FORMULAR REZERVARE <

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro 

OFERTE CAZARE BULGARIA

Cazare Bulgaria - Best Prices!

autocar, bulgaria, Paste 2023, bilete, transport, cursa, charter, rezervari, albena, balchik, nisipurile de aur, kranevo, sfintii constantin si elena, 2023,