Bilete autocar Varna, transport autocar Bulgaria Varna 2018

Autocar Bulgaria ELENITE de la 20 euro

Autocar SVETI VLAS si ELENITE Bulgaria, cursa Bucuresti - Elenite

BILETE AUTOCAR BULGARIA, VARNA VARA 2018.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI –  VARNA vara 2018 de la Agentia de Turism Vacanta la Mare by Sea Line Travel.

Oferta transport cu autocarul ROMANIA – Bulgaria litoral vara 2018 de la 20 Euro/persoana in perioada 25 MAI – 16 Septembrie 2018

 

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  BULGARIA, Varna:

– transport autocar tur + retur

– internet wireless in autocar

– apa minerala 1st/0.5lt/pers/sens

– autocare moderne clasificate international

TARIF:

20 EURO / persoana / Sens  pentru transport BucurestiVarna, Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach, Nessebar la hotel tur sau retur.

25 EURO / copil 2-11.99 / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Varna, Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.

30 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport Bucuresti – Varna, Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel.

35 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport BucurestiObzor, Sunny Beach, Nessebar, Elenite, Sveti Vlas la hotel.

30 EURO / copil 2-11,99 ani / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar, Elenite, Sveti Vlas la hotel.

*Pentru orasele/statiunile VARNA, KRANEVO, OBZOR, BYALA – NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA/DE LA HOTEL!

Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-11,99 ani.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  07.00 PIATA CONSTITUTIEI (PARCAREA  DIN  FATA CASEI  POPORULUI)

RETUR  IN  BUCURESTI ORA:  21.30 (estimata pentru conditii normale de trafic)

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare/microbuze clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru fiecare turist  la si de la hotelul ales. (NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA/DE LA HOTEL PENTRU ORASUL VARNA)

 *Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare in functie de varianta de transport (pentru turistii care sunt preluati de la hotel).

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

 

 

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro // contact@sealinetravel.ro

 

autocar bucuresti varna; autocar varna 20 euro; autocar bulgaria varna; autocar romania bulgaria; autocar varna; bilete autocar varna; bus bucharest varna; bus romania bulgaria; transport autocar varna; autocar varna de la 20 euro;