Autocar Bulgaria Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera, autocar Bulgaria 2019

BILETE AUTOCAR BULGARIA BALCHIK REVELION 2018

BILETE AUTOCAR BULGARIA BALCHIK REVELION 2018

BILETE AUTOCAR BULGARIA Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera, LITORAL 2019.  TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera, vara 2019 de la Agentia  Vacanta la Mare by Sea Line Travel.

*NOU  Autocar Bucuresti – Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera Nisipurile de Aur, Bulgaria 24 MAI – 15 Septembrie 2019

Oferta transport cu autocarul Romania – Bulgaria litoral vara 2019 de la 20 Euro/persoana

OFERTA  DE  TRANSPORT  AUTOCAR  ROMANIA – Bulgaria  BUCURESTI – Chaika, Kranevo*, Sunny Day, Riviera Nisipurile de Aur, cu TRANSFER LA HOTEL:

– transport cu autocarul tur + retur

– transfer pentru turist la hotel si de la hotel la autocar (nu se efectueaza pentru KRANEVO*)

– internet wireless in autocarul principal

– apa minerala 1st/0.5lt/pers/sens

– autocare moderne clasificate international

– insotitor de grup din partea agentiei

TARIF pentru Bulgaria litoral autocar Bucuresti – Chaika, Kranevo, Sunny Day, Riviera, Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin si Elena, Varna:

-20 EURO /persoana/Sens tur sau retur pentru transport:

  • BucurestiBalchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel

-30 EURO / copil 2-11.99 / Tur + Retur  pentru transport:

  • Bucuresti – Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena,la hotel

-35 EURO / adult / Tur + Retur pentru transport:

  • Bucuresti -Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Riviera Holiday Club, Chaika, Sunny Day, St. Constantin si Elena, la hotel

TARIF pentru statiunile Obzor, Sunny Beach, Nessebar, Sveti Vlas si Elenite:

  • 25 EURO / pers. Tur sau Retur (calatorie cu un singur sens) pentru transport autocar Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar, SVETI VLASELENITE la hotel..
  • 35 EURO / copil 2-11,99 ani / Tur + Retur  pentru transport autocar – Bucuresti – Obzor, Sunny Beach, Nessebar SVETI VLAS, ELENITE la hotel.
  • 40 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport BucurestiObzor, Sunny Beach, Nessebar, SVETI VLASELENITE cu transfer la hotel.
  • 45 EURO / copil 2-11,99 ani / Tur + Retur  pentru transport autocar – Bucuresti –  SVETI VLAS, ELENITE la hotel.
  • 50 EURO / adult / Tur + Retur  pentru transport Bucuresti – SVETI VLASELENITE cu transfer la hotel.

NU SE EFECTUEAZA TRANSFER LA HOTEL PENTRU KRANEVO, VARNA, BYALA SI OBZOR.

Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar decat in situatia achitarii locului la tariful de copil 2-11,99 ani.

PLECARI  ZILNICE  DIN  BUCURESTI  ORA:  07.00 PIATA CONSTITUTIEI (PARCAREA  DIN  FATA CASEI  POPORULUI)

RETUR  IN  BUCURESTI ORA  ESTIMATA:   21.30

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare/miniautocare/microbuze clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, muzica, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni efectuam transfer pentru fiecare turist  la hotel si de la hotel la autocar, pentru majoritatea hotelurilor din ofertele agentiilor de turism din Romania.

 *Important! Rezervarile se comfirma in momentul achitarii! Contravaloarea serviciului de transport se achita la agentie sau online. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Anularile efectuate cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii se penalizeaza cu 100%.

*Prezentarea pentru imbarcare in Bucuresti se face cu minim 20 minute inainte de orele de plecare mentionate. Prezentarea pentru imbarcare din statiuni cu minim 30 minute inainte de ora de retur comunicata la contractare in functie de varianta de transport aleasa.

*Orele de plecare din statiuni la retur sunt comunicate la contractare. Acestea precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri la imbarcarea din statiuni pentru retur) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

INFORMATII SI REZERVARI Agentia de Turism Vacanta La Mare by Sea Line Travel:

Tel. 0753.074.159 // 0753.074.157 // 021.211.59.87

Email: contact@vacanta-la-mare.ro   // contact@sealine.ro // 

OFERTE VACANTA BULGARIA

autocar kranevo; autocar chaika; autocar sunny day; autocar riviera bulgaria; autocar romania – bulgaria; autocar bulgaria litoral; autocar bucuresti – chaika; autocar bucuresti – kranevo; autocar romania bulgaria de la 20 euro; autocar sunny day 2019; bilete autocar bulgaria riviera; transport autocar bulgaria; rezervari autocar bulgaria; transport autocar bulgaria all inclusive; transport autocar bulgaria chaika-sunny day-riviera-kranevo;